Prohledat tento blog

Pravěk - Amulety_4. den

I dnes se nám zadařilo svěží ranní rozcvičky, která všechny vzpružila. Bodejť by ne, když nám předcvičoval náčelník Ondra. Opět jsme si zahráli nové hry a společně jsme přišli na to, co všechny zrozence v daném znamení spojuje. Vytvořili jsme tak charakteristiky našich znamení zvěrokruhu a sblížili se ještě více.
Před negativní energií nás bude chránit Amulet, který ještě právě vysychá. A proč? Páčto jsme si ho vyrobili, jako tenkrát pravěcí lidé z pryskyřice... A to vážně trvalo nějaký ten pátek, než ta pryskyřice ztvrdla. Nemůžeme se dočkat rána, až naše Amulety znovu zkontrolujeme.
Za dohledu náčelníka Pavlíka jsme si užívali velkou zábavu ve vodě s míčem, létajícím talířem, stříkajícími pistolemi a se sebou navzájem.

Pověděli jsme si, jak se v pravěku léčili různé nemoci a bolístky. S vděčností za dnešní zdravotnickou péči jsme se chopili obvazů a zažili jaké to je být ošetřujícím nebo pacientem.
 
 
 
 
 
Každý z nás si vytvořil osobní vlajku a rozpomněl se na své pravěké jméno. V tichu jsme společně vytvořili a ozdobili oltář, na kterém budou probíhat důležité rituály.
 
 
 
 
 
 
 
Jsme úžasná banda a je nám tu hej! Mějte se krásně, zdraví Vás Křečák a Křečoun, Čertík z krabičky, Hodný čertík, Ďábel, Drsnej vlk, Šikovný mamut, Beran, Sporťák, Hodný Vetřelec, Dlouhý ohon, Pozemská Kecalka, Silný mamut, Velký Oheň, Velký Bizon, Velká Mamka a Veselý Kvítek  

Žádné komentáře:

Okomentovat