Prohledat tento blog

Pravěk - Víra, SebedůVěra, HVězdy - 5. den

Do horkého rána nás probudil náčelník Vojta. Po veselé rozcvičce a vydatné snídani (konečně byly křupinky) jsme hráli hry, které nám pomohly si lépe zapamatovat naše pravěká jména. Vyzkoušeli jsme si i badminton, házet frisbee a dokonce i cvrnkat kuličky. 


 
 
Dnešním tématem byla Víra. Víra v Bohy, Víra v druhé a hlavně Víra v sebe. Míru naší sebebedůvěry jsme si ověřili při lezení po laně napnutém mezi dvěma stromy. Pro někoho z nás to byla novinka a nebylo to vůbec snadné. Ještě že nás Velký Bizon jistil. 

 
 
 
 
 

Odpoledne jsme neudělali žádnou výjimku, utíkali jsme rovnou k rybníku, kam nás vedla náčelnice Terka. Ve vodě jsme si zahráli "prdík" - nečekejte žádnou hru pro otrlé - jedná se pouze o hru s míčem. 

Pak jsme si každý zdobil v tichosti kartu, kterou jsme popsali pozitivními větami o sobě. Můžeme si ji doma zavěsit, založit do knížky, nebo vystavit u zrcadla. Bude nám připomínat, jak je důležité se mít rád a věřit si. 

Velký Bizon nám vysvětil svěcenou štěpánorybničnou vodou naše amulety, které nás chrání před tím, co si každý z nás přál. 
 
 

  Když se setmělo, šli jsme se podívat na hvězdné nebe. Rozložili jsme deky, leželi jsme přímo na trávníku a pozorovali, jak se hvězdy vynořují z mraků. Dobrou noc, zdraví Vás Šavlozubci!


Sepsaly: Hanka s Ivankou
Fotili: Hanka, Ivanka a Míra

Žádné komentáře:

Okomentovat