Prohledat tento blog

ZOO ve Slunečnici - deštivé ráno a procházka

Ráno jsme se s dětmi scházeli na náměstí za deště a doufali, že během dne aspoň na chvilku pršet přestane. A skutečně ještě v průběhu dopoledne déšť ustal. Nejprve jsme si v klubovně zahráli hru, při níž šel jeden za dveře, ostatní se domluvili na zvířeti, které pak měl dotyčný uhádnout.

Při další hře se měly děti venku bez mluvení seřadit za Ivankou a následovat ji. Potom se měly, opět bez domlouvání, postavit do řady podle velikosti.
 
 

Venku jsme pak hráli ještě několik dalších her, než nastal čas k obědu. Po obědě jsme si sbalili batůžky a vydali se na výpravu. Ivanka nás vedla od loděnice ke kostelu, kolem přeštických prasátek až do Slunečnice, abychom zde nakrmili zvířata a pohráli si se stavebnicemi.
 

Vzali jsme s sebou i svačinu, paní kuchařky nám upekly bábovky. Anička dnes měla narozeniny, proto jsme jí připravili překvapení a zazpívali pro ni narozeninovou písničku. Po svačině jsme ještě vyrazili na hřiště do vnitrobloku a když byl čas, posbírali jsme své batůžky, deštníky a vydali se zpátky na náměstí, kde jsme se setkali s rodiči.
 
 
 
 

 Napsala: Jana
Fotila: Jana a Ivanka

Žádné komentáře:

Okomentovat